Stijn Verbiest

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
23
Gemiddelde score dit seizoen:
2428



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
320
Huidige aantal punten:
3410

Palmares

2019
plattentuub
998 ptn
467 op 656
2018
plattentuup
1538 ptn
75 op 715
2016
meteenmotoreke
1847 ptn
170 op 750
2015
Eerstmaarmet11
1618 ptn
234 op 597
2014
Stijn Verbiest
1890 ptn
51 op 567

2019
Ploeg zonder naam
2659 ptn
256 op 655
2018
plattentuup
2630 ptn
393 op 596
2017
Stijn Verbiest
4153 ptn
10 op 604
2016
Stijn Verbiest
1454 ptn
396 op 596
2015
Stijn Verbiest
3118 ptn
49 op 507
2014
Stijn Verbiest
2451 ptn
354 op 488

2019
plattentuub
3627 ptn
77 op 775
2018
Ploeg zonder naam
1829 ptn
300 op 600
2017
Stijn Verbiest
1736 ptn
306 op 809
2016
nigenoegepo
2323 ptn
399 op 691
2015
Stijn Verbiest
4573 ptn
9 op 709
2014
Stijn Verbiest
1734 ptn
184 op 585

2017
Stijn Verbiest
4495 ptn
74 op 550
2016
seroserosero
2457 ptn
105 op 437
2015
Stijn Verbiest
2005 ptn
147 op 492
2014
plattentuup
2526 ptn
99 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
421 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
3627 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2955 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2428 ptn
Totaalscore dit seizoen:
7284 ptn