Michiel Dewitte

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
13
Gemiddelde score dit seizoen:
1706



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
De winnaars
1059 ptn
415 op 656
2018
De Ijzerzonen
1254 ptn
287 op 715
2016
Diepvrieskiekens van den aldi
1967 ptn
100 op 750
2015
Het Sterrenteam van Roeselare
1765 ptn
129 op 597
2014
Het Sterrenteam van Roeselare
1707 ptn
211 op 567
2013
Het Sterrenteam van Roeselare
1818 ptn
35 op 449
2012
Het Sterrenteam van Roeselare
1425 ptn
94 op 310

2019
I Principi
2354 ptn
276 op 655
2018
Ploeg zonder naam
3143 ptn
126 op 596
2017
Il centesimo Giro
2716 ptn
442 op 604
2016
Pink ladies
1793 ptn
214 op 596
2015
De pedaalridders
2611 ptn
134 op 507
2014
Het Sterrenteam van Roeselare
3835 ptn
43 op 488
2013
Het Sterrenteam van Roeselare
1204 ptn
347 op 401
2012
Het Sterrenteam Van Roeselare
1851 ptn
164 op 255

2017
La douce France
2860 ptn
22 op 809
2016
Michiel Dewitte
2754 ptn
217 op 691
2015
Het sterrenteam van Roeselare
4282 ptn
60 op 709
2014
Het Sterrenteam van Roeselare
1784 ptn
168 op 585
2013
Het Sterrenteam van Roeselare
2034 ptn
417 op 589

2015
The less I know the better
2778 ptn
18 op 492
2014
Het Sterrenteam van Roeselare
1876 ptn
303 op 443
2013
Het Sterrenteam van Roeselare
1583 ptn
275 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
345 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 7 - Gent-Wevelgem)
Hoogste totaalscore ooit:
3143 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1293 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1706 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3413 ptn