andy assez

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
13
Gemiddelde score dit seizoen:
2146



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
frolic
1055 ptn
420 op 656
2018
rodaniaaaa
1139 ptn
413 op 715
2015
andy assez
1984 ptn
36 op 597
2014
lullewulle
1839 ptn
91 op 567
2013
Harlemshake
1159 ptn
304 op 449

2019
frolic
2655 ptn
281 op 655
2018
a la proxima volta
2520 ptn
429 op 596
2017
in bocca al lupo
3273 ptn
215 op 604
2016
abdoesjaparov
2086 ptn
79 op 596
2015
frolic
3063 ptn
56 op 507
2014
andy assez
4049 ptn
22 op 488
2011
Renaat Schotte Fanclub
2269 ptn
114 op 160

2019
Allez Eddy!
2728 ptn
513 op 775
2017
Team Mauro
1619 ptn
365 op 809
2016
frolic
2490 ptn
324 op 691
2015
andy assez
2943 ptn
501 op 709
2014
lullewulle
1155 ptn
366 op 585
2013
lullewulle
4145 ptn
1 op 589
2012
pas op, je wiel draait
2746 ptn
67 op 420
2011
gaan met die banaan
708 ptn
342 op 402

2011
eviva espana
877 ptn
188 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
371 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 2 - Kuurne - Brussel - Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
2728 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1782 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2146 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6438 ptn