Frederik Dhondt

Al 4 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
5
Gemiddelde score dit seizoen:
851



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
83
Huidige aantal punten:
1254

Palmares

2019
Hasta la Victoria siempre
851 ptn
568 op 656
2018
De Huisetrappers
1133 ptn
423 op 715
2016
La république unitaire
1998 ptn
84 op 750

2018
Ospedale degli non innocenti
2365 ptn
309 op 596
2017
Laband und Triepel
3782 ptn
48 op 604
2016
De Stormrammen
1747 ptn
241 op 596

2018
Hanske de Krijger
2377 ptn
99 op 600
2017
VanSolferinototBerezina
1940 ptn
215 op 809
2016
Gérard Larcher for president
2659 ptn
251 op 691

2017
Bonneval Pacha
3757 ptn
199 op 550
2016
Sampdoria Dikneus
1867 ptn
260 op 437

Stats

Hoogste ritscore ooit:
342 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 1 - Omloop het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
3401 ptn (La Vuelta 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2049 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
851 ptn
Totaalscore dit seizoen:
851 ptn