Andreas Ballekens

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
9
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
291
Huidige aantal punten:
444

Palmares

2020
Tientje TOM <3
550 ptn
241 op 667
2019
16,3
1025 ptn
445 op 656
2018
Ploeg zonder naam
1068 ptn
486 op 715
2016
plassers
2176 ptn
22 op 750
2015
minne is leuk
1241 ptn
464 op 597

2020
JWZ
1905 ptn
252 op 490
2019
666
2286 ptn
328 op 655
2018
Mn hartendiefje minne
2673 ptn
332 op 596
2017
Andreas Ballekens
3174 ptn
257 op 604
2016
plassers2 return ofthe plasser
1871 ptn
166 op 596
2015
Minnezijnmamaismijngrootstefan
2113 ptn
276 op 507

2020
MoToRoLa
3551 ptn
21 op 522
2019
maan rednoz geolp
3655 ptn
66 op 775
2018
beterdanlevilambrecht
1147 ptn
553 op 600
2017
Andreas Ballekens
2957 ptn
15 op 809
2016
standard bekerwinnaars
2550 ptn
299 op 691

2017
Ballekens
3226 ptn
289 op 550
2016
Andreas Ballekens
2291 ptn
139 op 437
2015
Wepsen zijn klootzakken
1313 ptn
343 op 492

Stats

Hoogste ritscore ooit:
395 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
3655 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2814 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn