Alex Vyncke

Al 9 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
45
Gemiddelde score dit seizoen:
1933



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
374
Huidige aantal punten:
3205

Palmares

2019
Mozetote
1613 ptn
24 op 656
2018
Alex Vyncke
858 ptn
626 op 715
2016
Aqua e Sapone Por Favor!
1764 ptn
233 op 750
2015
LastMinuteMen
1697 ptn
176 op 597
2014
De Mozetoten
1574 ptn
315 op 567
2013
the classics by alics!
1318 ptn
221 op 449
2012
Lentevuurwerk
1674 ptn
26 op 310
2010
Kinderkopkens
983 ptn
5 op 5
2009
Aqua I Terra
955 ptn
2 op 8
2008
Team Prima Classica
645 ptn
6 op 6
2007
Team Classlics
938 ptn
4 op 6

2019
Buongiorno Girini
2138 ptn
469 op 655
2018
Gruppo Compatto
3104 ptn
253 op 596
2017
Buongiorno Girini
3881 ptn
24 op 604
2016
Il Gioco di Troni
1197 ptn
500 op 596
2015
il mio decimo giro
1512 ptn
429 op 507
2014
Sorprese Prevedibili
1932 ptn
424 op 488
2013
Mamma Mia, una miracoli!
3901 ptn
14 op 401
2012
VinciamoRosa
2374 ptn
91 op 255
2011
PastaBasta!
4145 ptn
23 op 160
2010
Maglia Girossa
2331 ptn
3 op 5
2009
Equipo Alto Toppo
2626 ptn
7 op 7
2008
Team Spumante
1995 ptn
5 op 6
2007
Gitovugilexn07
3489 ptn
5 op 6
2006
Gitovugilexie
3200 ptn
2 op 6

2019
Cashmeousside
2050 ptn
700 op 775
2018
Les dérailleurs graissés
1179 ptn
545 op 600
2017
Equipe Ni moules Ni poissons
1267 ptn
513 op 809
2016
L'équipe:tous dopés!Allezmagne
2882 ptn
170 op 691
2015
Alex Vyncke
4099 ptn
120 op 709
2014
puntenfrustratie totalloss
2455 ptn
58 op 585
2013
Alex Vyncke
2295 ptn
348 op 589
2012
̉ۡquipe de la glace-sans m buv̩
2014 ptn
231 op 420
2011
Alex Vyncke
2189 ptn
88 op 402
2010
Alors On Dance Sur Les Pedales
2384 ptn
6 op 6
2009
Ceci N'est Pas Un Equipe
1062 ptn
3 op 6
2008
Team Toulouse
2367 ptn
1 op 6
2007
Alex
2212 ptn
2 op 7
2006
Team Dopaagklien
2523 ptn
4 op 7

2017
Justo a 'team'po
2104 ptn
452 op 550
2016
Todo Cuesta Arriba
1839 ptn
268 op 437
2015
Alex Vyncke
1244 ptn
358 op 492
2014
Cabras de montaña
2224 ptn
181 op 443
2013
Alex Vyncke
2568 ptn
85 op 403
2012
Alex Vyncke
3930 ptn
49 op 311
2011
conquistadores
1607 ptn
86 op 224
2010
Mujeres sin cervesas
1731 ptn
8 op 8
2006
Vueltalex
3317 ptn
4 op 7
2005
Japsnaps 2
1526 ptn
7 op 7

Stats

Hoogste ritscore ooit:
437 ptn (Voorjaar 2012 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad (200km))
Hoogste totaalscore ooit:
3205 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2422 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1933 ptn
Totaalscore dit seizoen:
5801 ptn