Gunther Defrancq

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
20
Gemiddelde score dit seizoen:
1700



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
293
Huidige aantal punten:
1095

Palmares

2019
De Frankies
1454 ptn
93 op 656
2018
De Frankies
877 ptn
612 op 715
2016
De Frankies
2059 ptn
64 op 750
2015
De Frankies
1685 ptn
185 op 597
2014
De Frankies
1796 ptn
117 op 567
2013
De Frankies
1418 ptn
172 op 449
2012
De Frankies
1310 ptn
138 op 310

2019
De Frankies
1946 ptn
496 op 655
2018
De Frankies
2537 ptn
367 op 596
2017
De Frankies
3511 ptn
127 op 604
2016
De Frankies
1520 ptn
362 op 596
2015
De Frankies
2522 ptn
158 op 507
2014
Twaalf in een dozijn
4098 ptn
19 op 488
2013
De Frankies
3589 ptn
38 op 401
2012
De Frankies
1262 ptn
220 op 255

2018
De Frankies
3004 ptn
28 op 600
2017
De Frankies
2024 ptn
190 op 809
2016
Les Champions
3474 ptn
38 op 691
2015
De Frankies
3330 ptn
381 op 709
2014
De Frankies
1761 ptn
174 op 585
2013
De Frankies
2586 ptn
260 op 589
2012
Gunther Defrancq
2402 ptn
124 op 420

2017
Los Franckos
5025 ptn
10 op 550
2016
Los Frankos
1394 ptn
369 op 437
2015
Los Franckos
2369 ptn
66 op 492
2014
De Frankies
2368 ptn
142 op 443
2013
De Frankies
1548 ptn
282 op 403
2012
De Frankies
3419 ptn
114 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
425 ptn (Voorjaar 2012 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad (200km))
Hoogste totaalscore ooit:
3004 ptn (Tour de France 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2325 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1700 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3400 ptn