Pieter Decruynaere

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
26
Gemiddelde score dit seizoen:
2277



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
77
Huidige aantal punten:
2259

Palmares

2019
Raymond Impenis
1054 ptn
423 op 656
2018
Gie Tofu!
1669 ptn
21 op 715
2016
Koersen, da es zjirre rien
1587 ptn
389 op 750
2015
Koersen, da es zjirre rien
1963 ptn
47 op 597
2014
Fabian & Co
1719 ptn
197 op 567
2013
En Danseuse
1358 ptn
201 op 449
2012
Phil & Co
1676 ptn
25 op 310

2019
Philippe Clementine
2187 ptn
303 op 655
2018
Beter in zijn broek gescheten
2406 ptn
428 op 596
2017
Alafaci & Co
3279 ptn
212 op 604
2016
Koersen, da es zjirre rien
1725 ptn
254 op 596
2015
Koersen, da es zjirre rien
2080 ptn
286 op 507
2014
't zwin deur de bjitn
2756 ptn
286 op 488
2013
En danseuse
3004 ptn
115 op 401
2012
Basso & Co
1846 ptn
165 op 255

2019
Guy Tovou
3591 ptn
91 op 775
2018
Gaudu you do?
2755 ptn
22 op 600
2017
FRITTEL
3345 ptn
3 op 809
2016
Koersen, da es zjirre rien
2662 ptn
250 op 691
2015
Koersen, da es zjirre rien
3259 ptn
408 op 709
2014
't zwin deur de bjitn
1986 ptn
123 op 585
2013
En danseuse
1771 ptn
473 op 589
2012
Sagan & Co
2756 ptn
65 op 420

2017
Paella à la philippe
4621 ptn
45 op 550
2016
Koersen, da es zjirre rien
1662 ptn
310 op 437
2015
Koersen, da es zjirre rien
1665 ptn
254 op 492
2014
Pieter Decruynaere
2117 ptn
230 op 443
2013
En Danseuse
2440 ptn
109 op 403
2012
Contador& Co
3968 ptn
45 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
388 ptn (Voorjaar 2012 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad (200km))
Hoogste totaalscore ooit:
3591 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2739 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2277 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6832 ptn