Frank Verhaegen

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
32
Gemiddelde score dit seizoen:
1884



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
St. Bernardus
1238 ptn
242 op 656
2018
Frank Verhaegen
1056 ptn
499 op 715
2016
Frank Verhaegen
1907 ptn
140 op 750
2015
de karbonaden
1692 ptn
178 op 597
2014
Sint Amandus
1789 ptn
122 op 567
2013
team dampoort
1906 ptn
15 op 449

2019
Mister Macaroni
2531 ptn
421 op 655
2018
No dope no glory
2313 ptn
475 op 596
2017
Team Carbonara
2808 ptn
410 op 604
2016
lasagna verde
1835 ptn
186 op 596
2015
Mister Macaroni
2305 ptn
222 op 507
2014
Franco Spaghetti
3710 ptn
67 op 488
2013
team dampoort
2508 ptn
192 op 401
2012
team damport
2764 ptn
38 op 255

2015
Bonaparte
3667 ptn
261 op 709
2013
Frank Verhaegen
3214 ptn
69 op 589
2012
team dampoort
1867 ptn
266 op 420
2011
team dampoort
2414 ptn
50 op 402

2014
Sangre de toro
1749 ptn
335 op 443
2013
hotel colombia
1502 ptn
295 op 403
2012
team dampoort
4040 ptn
39 op 311
2011
team dampoort
1802 ptn
62 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
406 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
2531 ptn (Giro d'Italia 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1198 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1884 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3769 ptn