Wouter de Bruijn

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
19
Gemiddelde score dit seizoen:
2596



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
120
Huidige aantal punten:
3853

Palmares

2019
D-Charly
1355 ptn
156 op 656
2018
D-Charly
1558 ptn
67 op 715
2016
D-Charly
1901 ptn
143 op 750
2015
D-Charly
1469 ptn
325 op 597
2014
D-Charly
1041 ptn
520 op 567
2013
D-Charly
963 ptn
351 op 449
2012
D-Charly
1567 ptn
58 op 310

2019
D-Charly
3065 ptn
65 op 655
2018
D-Charly
3157 ptn
51 op 596
2017
D-Charly
2674 ptn
455 op 604
2016
D-Charly
2659 ptn
3 op 596
2015
D-Charly
1456 ptn
436 op 507
2014
D-Charly
3572 ptn
90 op 488
2013
D-Charly
2886 ptn
127 op 401
2012
D-Charly
3160 ptn
10 op 255

2019
D-Charly
3370 ptn
199 op 775
2018
D-Charly
2692 ptn
286 op 600
2017
D-Charly
2933 ptn
16 op 809
2016
D-Charly
2841 ptn
186 op 691
2015
D-Charly
3407 ptn
350 op 709
2014
D-Charly
704 ptn
480 op 585
2013
D-Charly
3288 ptn
54 op 589
2012
D-Charly
2180 ptn
184 op 420
2011
D-Charly
1729 ptn
173 op 402

2017
D-Charly
3743 ptn
202 op 550
2016
D-Charly
3497 ptn
1 op 437
2015
dcharly
1554 ptn
285 op 492
2014
D-Charly
1326 ptn
399 op 443
2013
D-Charly
3021 ptn
30 op 403
2012
D-Charly
4173 ptn
27 op 311
2011
D-Charly
1678 ptn
79 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
388 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 5 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
3853 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3227 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2596 ptn
Totaalscore dit seizoen:
7790 ptn