Christine Verborgh

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
17
Gemiddelde score dit seizoen:
668



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
641
Huidige aantal punten:
328

Palmares

2019
Gipsyken
668 ptn
639 op 656
2018
gipsyken
912 ptn
591 op 715
2016
gipsyken
1202 ptn
626 op 750
2015
Gipsyken
1272 ptn
446 op 597
2014
gipsykens
972 ptn
527 op 567
2013
gipsykens
699 ptn
404 op 449
2012
Christine Verborgh
646 ptn
285 op 310

2018
Gipsyken
2112 ptn
577 op 596
2017
Christine Verborgh
985 ptn
591 op 604
2015
Gipsyken
1021 ptn
478 op 507
2014
Gipsyken
1792 ptn
435 op 488
2013
Gipsykes
476 ptn
378 op 401
2012
gipsykens
-406 ptn
254 op 255
2011
Gipsykens
1634 ptn
136 op 160

2018
Gipsyken
1794 ptn
537 op 600
2017
Christine Verborgh
1174 ptn
540 op 809
2016
gipsyken
2091 ptn
483 op 691
2015
Gypsiken
3316 ptn
389 op 709
2014
gipsykens
28 ptn
567 op 585
2013
Gipsyken
2653 ptn
234 op 589
2012
gipsykens
770 ptn
400 op 420

2014
Gipsyken
1205 ptn
407 op 443
2012
gipsykens
291 ptn
294 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
355 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 9 - Ronde van Vlaanderen (05/04/15))
Hoogste totaalscore ooit:
2247 ptn (La Vuelta 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1429 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
668 ptn
Totaalscore dit seizoen:
668 ptn