davie vermander

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
22
Gemiddelde score dit seizoen:
2254



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
297
Huidige aantal punten:
1978

Palmares

2019
Los pedalos
1056 ptn
419 op 656
2018
Zie ze duun
1563 ptn
62 op 715
2016
De kasseivreters
1008 ptn
694 op 750
2015
De kasseivreters
1596 ptn
250 op 597
2014
Los pedalos
1810 ptn
107 op 567
2013
Los Pedalos
1255 ptn
253 op 449
2012
Los pedalos
1451 ptn
85 op 310

2019
Testa della corsa
2193 ptn
299 op 655
2018
La maglia rosa
2601 ptn
338 op 596
2017
La testa della corsa
3351 ptn
185 op 604
2016
La testa della corsa
1372 ptn
433 op 596
2015
Testa della corsa
1504 ptn
430 op 507
2014
Testa della corsa
2551 ptn
334 op 488
2013
Los pedalos
3049 ptn
110 op 401
2012
testa della corsa
1937 ptn
151 op 255
2011
Team Bianchi
3460 ptn
57 op 160

2019
Tête de la course
3515 ptn
120 op 775
2018
Tête de la course
2680 ptn
197 op 600
2017
Chasse patate
469 ptn
733 op 809
2016
Vrienden van Santiago Botero
2944 ptn
159 op 691
2015
Tête de la course
3855 ptn
203 op 709
2014
Tête de la course
850 ptn
450 op 585
2013
Los pedalos
1688 ptn
485 op 589
2012
De sieseelse harkers
1828 ptn
273 op 420

2017
Los amigos de Freddy Maertens
2961 ptn
324 op 550
2016
Los Pedalos
1756 ptn
292 op 437
2015
Dos coureuros
908 ptn
440 op 492
2014
Los Pedalos
1714 ptn
342 op 443
2013
Los Pedalos
1143 ptn
359 op 403
2012
Los pedalos
2448 ptn
242 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
372 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
3515 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2593 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2254 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6764 ptn