Geert Valcke

Al 3 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
3
Gemiddelde score dit seizoen:
929



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
295
Huidige aantal punten:
923

Palmares

2019
zingende wielen
929 ptn
522 op 656
2018
Zingende wielen
1267 ptn
280 op 715
2016
Geert Valcke
1865 ptn
161 op 750

2018
zingende wielen
2353 ptn
402 op 596
2017
zingende wielen
2994 ptn
340 op 604

2018
zingende wielen
1859 ptn
450 op 600
2017
zingendewielen
926 ptn
601 op 809
2016
Geert Valcke
1901 ptn
539 op 691

2017
Geert Valcke
4847 ptn
20 op 550

Stats

Hoogste ritscore ooit:
320 ptn (La Vuelta 2017 - Rit 16 - Circuito de Navarra - Logrono)
Hoogste totaalscore ooit:
2353 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1681 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
929 ptn
Totaalscore dit seizoen:
929 ptn