thomas allemeersch

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
13
Gemiddelde score dit seizoen:
2184



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Il f
1083 ptn
385 op 656
2018
il falco
1340 ptn
219 op 715
2016
il falco
1131 ptn
664 op 750
2015
il falco
1803 ptn
110 op 597
2014
Il falco
1767 ptn
143 op 567
2013
Il falco
1927 ptn
12 op 449
2012
Coureurs op pensioen
1238 ptn
170 op 310

2019
il falco
3286 ptn
242 op 775
2018
il falco
724 ptn
597 op 600
2017
il falco
1974 ptn
204 op 809
2016
il falco
2539 ptn
304 op 691
2015
il falco
2822 ptn
524 op 709
2014
il falco versie...
1416 ptn
283 op 585
2013
il falco
2600 ptn
257 op 589
2012
il falco
1367 ptn
334 op 420
2011
IL FALCO
2051 ptn
113 op 402

Stats

Hoogste ritscore ooit:
436 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 9 - Parijs - Roubaix (07/04/13))
Hoogste totaalscore ooit:
3286 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1000 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2184 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4369 ptn