Gavin Gheselle

Al 3 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
2
Gemiddelde score dit seizoen:
1213



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
260
Huidige aantal punten:
953

Palmares

2019
Kemmel
1213 ptn
266 op 656
2018
Kemmel
1328 ptn
227 op 715
2016
Kemmel
2036 ptn
71 op 750

2018
Kemmel
3687 ptn
117 op 596
2017
Kemmel
4159 ptn
9 op 604
2016
kemmel
1558 ptn
346 op 596

2018
Kemmel
3097 ptn
5 op 600
2017
Kemmel
1555 ptn
392 op 809

2017
Gavin Gheselle
4283 ptn
108 op 550

Stats

Hoogste ritscore ooit:
338 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 7 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
3687 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2191 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1213 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1213 ptn