didier houvenaeghel

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
24
Gemiddelde score dit seizoen:
1892



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
153
Huidige aantal punten:
3767

Palmares

2019
de flinstones
1220 ptn
262 op 656
2018
de flinstones
1712 ptn
7 op 715
2016
de flinstones
1683 ptn
293 op 750
2015
de flinstones
1699 ptn
174 op 597
2014
de flinstones
1579 ptn
307 op 567
2013
de flinstones
2214 ptn
1 op 449
2012
de flinstones
1551 ptn
64 op 310

2019
de flinstones
2146 ptn
471 op 655
2018
de flinstones
4290 ptn
10 op 596
2017
de flinstones
2838 ptn
397 op 604
2016
de flinstones
1078 ptn
532 op 596
2015
didier houvenaeghel
3359 ptn
25 op 507
2014
de flinstones
3539 ptn
100 op 488
2013
didier houvenaeghel
1672 ptn
321 op 401

2019
de flinstones
2311 ptn
651 op 775
2017
de flinstones
2049 ptn
176 op 809
2016
de flinstones
2262 ptn
422 op 691
2015
de flinstones
3183 ptn
433 op 709
2014
de flinstones
2133 ptn
93 op 585
2013
de flinstones
2661 ptn
230 op 589
2012
de flinstones
1965 ptn
245 op 420
2011
de flinstones
1950 ptn
125 op 402

2017
de flinstones
3838 ptn
182 op 550
2016
de flinstones
2573 ptn
76 op 437
2015
de flinstones
1137 ptn
385 op 492
2014
De flinstones
2337 ptn
147 op 443
2013
de flinstones
1324 ptn
332 op 403
2011
de flinstones
1374 ptn
123 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
430 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 9 - Parijs - Roubaix (07/04/13))
Hoogste totaalscore ooit:
4290 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2746 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1892 ptn
Totaalscore dit seizoen:
5677 ptn