Sam Vantyghem

Al 4 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
9
Gemiddelde score dit seizoen:
2292



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Rodania
937 ptn
514 op 656
2018
Keikopjes
1493 ptn
98 op 715
2016
viva flandria
2053 ptn
66 op 750

2019
De roze balutten
2500 ptn
296 op 655

2019
La magnifique
3440 ptn
162 op 775
2018
Tour de zwans
2558 ptn
110 op 600
2017
Marmottetjes
1320 ptn
497 op 809
2016
'T draait vierkant
3656 ptn
16 op 691
2015
Les chasses patat
4047 ptn
138 op 709

2017
Granfondo
2004 ptn
458 op 550
2015
Les chasses patat
1144 ptn
384 op 492

Stats

Hoogste ritscore ooit:
361 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 7 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
3440 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1878 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2292 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6877 ptn