Maxim Gernay

Al 4 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
6
Gemiddelde score dit seizoen:
1942



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
123
Huidige aantal punten:
1269

Palmares

2019
Gebruneerde Patatten
1104 ptn
369 op 656
2018
BeMoCycling
860 ptn
624 op 715
2016
BeMoCycling
1865 ptn
160 op 750
2015
BeMoCycling
2049 ptn
22 op 597

2019
OSM Cycling Team
2780 ptn
221 op 655
2018
BeMoCycling
2152 ptn
371 op 596
2017
BeMoCycling
3856 ptn
30 op 604
2015
BeMoCycling
1730 ptn
385 op 507

2017
BeMo-Cycling
2069 ptn
171 op 809
2015
BeMo-Cycling
3636 ptn
269 op 709

2017
BeMoCycling
4290 ptn
107 op 550
2015
BeMoCycling
1673 ptn
252 op 492

Stats

Hoogste ritscore ooit:
344 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 1 - Omloop het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
2780 ptn (Giro d'Italia 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1852 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1942 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3884 ptn