len hauttekeete

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
5
Gemiddelde score dit seizoen:
962



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
342
Huidige aantal punten:
1036

Palmares

2019
Hihi
790 ptn
606 op 656
2018
Egomaniacs
636 ptn
693 op 715
2016
egomaniacs
1926 ptn
128 op 750
2015
Egomaniacs
2068 ptn
21 op 597

2019
Egomaniacs
1135 ptn
636 op 655
2018
egomaniacs
2309 ptn
422 op 596
2017
len hauttekeete
3700 ptn
74 op 604
2016
len hauttekeete
1240 ptn
488 op 596
2015
egomaniacs
2665 ptn
119 op 507

2018
Ploeg zonder naam
1231 ptn
561 op 600
2017
len hauttekeete
1967 ptn
209 op 809
2016
len hauttekeete
2088 ptn
485 op 691
2015
len hauttekeete
3922 ptn
181 op 709
2014
len hauttekeete
2788 ptn
20 op 585

2017
len hauttekeete
4405 ptn
90 op 550
2016
len hauttekeete
2356 ptn
133 op 437
2015
egomaniacs
1939 ptn
165 op 492
2014
Egomaniacs
2501 ptn
110 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
365 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 1 - Omloop het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
2493 ptn (La Vuelta 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1640 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
962 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1925 ptn