Patrick Matthijssen

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
9
Gemiddelde score dit seizoen:
1001



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
382
Huidige aantal punten:
923

Palmares

2019
Matthijssen On Tour!
1001 ptn
462 op 656
2018
Matthijssen On Tour
1583 ptn
53 op 715
2016
Fc Matthijssen
1801 ptn
204 op 750
2015
FC Matthijssen
1065 ptn
520 op 597

2018
il Campionissimo
2545 ptn
358 op 596
2017
Vive Le Velo
1903 ptn
572 op 604
2016
Fc Matthijssen
1280 ptn
470 op 596
2015
Fc Matthijssen
2231 ptn
242 op 507
2014
FC Matthijssen
1570 ptn
447 op 488

2018
La Grande Boucle
2990 ptn
12 op 600
2017
Vive Le Velo
1684 ptn
326 op 809
2016
Fc Matthijssen
3140 ptn
105 op 691
2015
Fc Matthijssen
3241 ptn
412 op 709

2017
La Vuelta
3853 ptn
177 op 550
2016
La Vuelta Espana
1800 ptn
278 op 437
2015
Fc Matthijssen
990 ptn
426 op 492
2014
Matthijssen On Tour
2521 ptn
102 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
399 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 2 - Kuurne - Brussel - Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
2990 ptn (Tour de France 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1843 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1001 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1001 ptn