joeri roosen

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
6
Gemiddelde score dit seizoen:
2169



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
De pedaaltrappers
1318 ptn
177 op 656
2018
de pedaaltrappers
1523 ptn
80 op 715
2016
De pedaaltrappers
2188 ptn
21 op 750
2015
joeri roosen
1294 ptn
435 op 597
2014
the jojo's
1341 ptn
436 op 567

2019
De pedaaltrappers
2545 ptn
161 op 655
2018
De pedaaltrappers
2654 ptn
214 op 596
2016
de pedaaltrappers
1326 ptn
456 op 596
2015
de pedaaltrappers
1742 ptn
383 op 507
2014
De pedaaltrappers
3195 ptn
172 op 488

2019
De pedaaltrappers
2646 ptn
542 op 775
2018
De pedaaltrappers
2248 ptn
335 op 600
2016
de pedaaltrappers
2036 ptn
502 op 691
2015
de pedaaltrappers
3911 ptn
184 op 709

Stats

Hoogste ritscore ooit:
395 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 8 - Gent - Wevelgem)
Hoogste totaalscore ooit:
2654 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2282 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2169 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6509 ptn