Lucas Derveaux

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
12
Gemiddelde score dit seizoen:
1953



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
507
Huidige aantal punten:
851

Palmares

2019
Mémé in de zon
1148 ptn
325 op 656
2018
De voorjaars mémés
1646 ptn
30 op 715
2016
De Mittens
1692 ptn
288 op 750
2015
Dermeme's zonnekindjes
1457 ptn
332 op 597
2014
Lucas Derveaux
1738 ptn
180 op 567

2019
La mémé
2758 ptn
271 op 655
2017
La mémé
2472 ptn
502 op 604
2016
De Mittens
1587 ptn
323 op 596
2015
Dermémé's zonnekindjes
1837 ptn
357 op 507
2014
Dragonslayer007
3252 ptn
159 op 488

2018
Zonnemémé's
2038 ptn
258 op 600
2017
La grand-mère
899 ptn
612 op 809
2016
De mittens
3300 ptn
70 op 691
2015
Dermémés fietserkens
3758 ptn
233 op 709
2014
Dragoncrusher007
101 ptn
564 op 585

2017
Lucas Derveaux
487 ptn
538 op 550
2016
De Mittens
2046 ptn
202 op 437
2015
Dermémé's fietserkens
1689 ptn
243 op 492
2014
Dragondestroyer007
1421 ptn
390 op 443
2013
Jos Ghysen and friends
1236 ptn
348 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
490 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 5 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
2758 ptn (Giro d'Italia 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1813 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1953 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3906 ptn