Suzan Debuysere

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
16
Gemiddelde score dit seizoen:
2001



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
TeamSuzan
1154 ptn
318 op 656
2018
Suzan
1407 ptn
158 op 715
2016
GregFTW
1671 ptn
304 op 750
2015
Riejnmoejdoen
1830 ptn
98 op 597
2014
Riejnmoejdoen!
1826 ptn
98 op 567

2019
Suzan
2848 ptn
178 op 655
2018
suzan
2857 ptn
220 op 596
2017
Suzan
3747 ptn
58 op 604
2016
Go Kudus!
1644 ptn
299 op 596
2015
Riejnmoejdoen
2059 ptn
296 op 507
2014
Riejnmoejdoen!
3877 ptn
40 op 488

2018
Suzan
1655 ptn
387 op 600
2017
suzan
1384 ptn
471 op 809
2016
Suzan
2671 ptn
246 op 691
2015
Allezallez
3882 ptn
194 op 709
2014
Allezroulez!
1270 ptn
331 op 585
2013
Riejnmoejdoen!
1463 ptn
513 op 589

2016
Suzankoekepan
1403 ptn
366 op 437
2015
El Rebeco
2280 ptn
84 op 492
2014
El rebeco
2514 ptn
103 op 443
2013
riejnmoejdoen!
1485 ptn
303 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
410 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
2857 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1693 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2001 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4002 ptn