Jeroen Depinois

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
5
Gemiddelde score dit seizoen:
1559



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
548
Huidige aantal punten:
802

Palmares

2019
De Elleboog
821 ptn
586 op 656
2018
De Elleboog
1317 ptn
239 op 715
2016
Jirryboys
1999 ptn
83 op 750
2015
De Elleboog
1395 ptn
375 op 597

2019
De Elleboog
2297 ptn
426 op 655
2018
Ploeg zonder naam
2428 ptn
541 op 596
2017
De Elleboog
3651 ptn
86 op 604
2016
Jirvinhos
935 ptn
554 op 596

2018
De Elleboog
3514 ptn
7 op 600
2017
De Elleboog
862 ptn
627 op 809

2017
De Elleboog
4016 ptn
152 op 550

Stats

Hoogste ritscore ooit:
460 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 2 - Kuurne - Brussel - Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
3514 ptn (Tour de France 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2016 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1559 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3118 ptn