Jens Vermaete

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
18
Gemiddelde score dit seizoen:
831



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
148
Huidige aantal punten:
1156

Palmares

2019
The cobblestone vikings
831 ptn
582 op 656
2018
Los Bomberos
937 ptn
573 op 715
2016
Me fretn kassiejn vandoage
2091 ptn
51 op 750
2015
Riders on the storm
1373 ptn
387 op 597
2014
De kasseifretters
1723 ptn
194 op 567
2013
De Koerspaarden
1605 ptn
100 op 449

2018
Ultimo Chilometro
3459 ptn
143 op 596
2017
lumache veloci
2664 ptn
459 op 604
2016
De Alfredo Binda's
1449 ptn
400 op 596
2015
De Spaghettifretters
2215 ptn
246 op 507
2014
----EstaTHÉ ciclismo----
2039 ptn
415 op 488
2013
De Roze Ridders
2581 ptn
174 op 401

2018
Les escargots rapides
3043 ptn
30 op 600
2017
Les Escargots Rapides
940 ptn
597 op 809
2016
Pas De Brexiteurs
2355 ptn
383 op 691
2015
Les Escargots Rapidesâ„¢
3556 ptn
292 op 709
2014
Les Escargots Rapides
1629 ptn
213 op 585
2013
Les escargots rapides
4081 ptn
2 op 589
2012
De windbrekers
1650 ptn
290 op 420

2017
Los guepardos rápidos
3567 ptn
237 op 550
2016
Hasta la victoria siempre
1861 ptn
263 op 437
2015
La Grande y Felicísima Armada
1926 ptn
173 op 492
2014
Club Ciclista Los Pajeros
2741 ptn
56 op 443
2013
Los caracoles rápidos
1677 ptn
247 op 403
2012
Los jefes
4247 ptn
23 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
381 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 2 - Kuurne - Brussel - Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
3459 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2116 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
831 ptn
Totaalscore dit seizoen:
831 ptn