Luc Michielsen

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
14
Gemiddelde score dit seizoen:
1064



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
202
Huidige aantal punten:
1098

Palmares

2019
Ploeg zonder naam
1064 ptn
407 op 656
2018
Ploeg zonder naam
999 ptn
540 op 715
2016
Luc Michielsen
2175 ptn
23 op 750
2015
Klasbakken
1508 ptn
297 op 597
2014
Luc Michielsen
1851 ptn
85 op 567
2013
Hotsen en botsen
1283 ptn
240 op 449

2018
Ploeg zonder naam
3357 ptn
346 op 596
2017
Linkadoors
3094 ptn
294 op 604
2016
Linkadoors
1359 ptn
437 op 596
2014
Linkadoors
3692 ptn
70 op 488
2013
Linkadoors
3331 ptn
60 op 401

2018
Ploeg zonder naam
1360 ptn
425 op 600
2017
Linkadoors
2858 ptn
23 op 809
2016
Linkadoors
2325 ptn
398 op 691
2015
Linkadoors
3750 ptn
238 op 709
2014
Linkadoors
1878 ptn
147 op 585
2013
Luc Michielsen
3633 ptn
12 op 589
2012
Linkadoors
1260 ptn
355 op 420

2017
Linkadoors
4798 ptn
25 op 550
2016
Linkadoors
1320 ptn
384 op 437
2015
Linkadoors
2109 ptn
119 op 492
2014
Linkadoors
2116 ptn
231 op 443
2013
Linkadoors
1498 ptn
298 op 403
2012
Luc Michielsen
3907 ptn
54 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
404 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 2 - Kuurne - Brussel - Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
3357 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1899 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1064 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1064 ptn