Lennart De Laere

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
16
Gemiddelde score dit seizoen:
2067



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
582
Huidige aantal punten:
762

Palmares

2019
Les patrons du peloton
1743 ptn
5 op 656
2018
Gears N Beer
870 ptn
619 op 715
2016
Kasseien vreten!
1912 ptn
137 op 750
2015
Op de grote molen
1778 ptn
121 op 597
2014
Lenny Kravitz
1884 ptn
62 op 567
2013
Magic on wheels
1523 ptn
128 op 449

2019
Leonard Hofstadter
2392 ptn
330 op 655
2018
Buitenblad
3194 ptn
321 op 596
2017
Leonard Hofstadter
3301 ptn
207 op 604
2016
Forza Leonardo!
2025 ptn
105 op 596
2015
Lennart De Laere
2189 ptn
255 op 507
2014
Leonard Hofstadter
3285 ptn
154 op 488
2013
Leonard Hofstadter
3631 ptn
35 op 401

2018
En Avant!
2648 ptn
77 op 600
2017
Lennart De Laere
1176 ptn
539 op 809
2016
Freefall
2854 ptn
180 op 691
2015
Kwistet
3949 ptn
170 op 709
2014
Léonard
1520 ptn
252 op 585
2013
Leonard Hofstadter
3216 ptn
68 op 589
2012
Team Lennart
1014 ptn
385 op 420

2017
Hola guapa!
4919 ptn
15 op 550
2016
Hola guapa!
2769 ptn
44 op 437
2015
Lenny Kravitz
3024 ptn
8 op 492
2014
Leonardo
2508 ptn
108 op 443
2013
Lenny Kravitz
2518 ptn
96 op 403
2012
Lenny Kravitz
2876 ptn
165 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
365 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 7 - Gent-Wevelgem)
Hoogste totaalscore ooit:
3194 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2408 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2067 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4135 ptn