yves neirynck

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
25
Gemiddelde score dit seizoen:
912



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
224
Huidige aantal punten:
745

Palmares

2019
Campioni acciottolati
912 ptn
532 op 656
2018
De kasseivreters
1645 ptn
31 op 715
2016
De bidondragers
1767 ptn
230 op 750
2015
The Untouchables
1399 ptn
371 op 597
2014
De kasseivreters
1736 ptn
183 op 567
2013
De pedaalstampers
1643 ptn
89 op 449

2018
In bocca al lupo
3140 ptn
256 op 596
2017
In bocca al lupo
3404 ptn
166 op 604
2016
In bocca al lupo
2063 ptn
90 op 596
2015
In bocca al lupo
2685 ptn
115 op 507
2014
In bocca al lupo
4493 ptn
2 op 488
2013
'In bocca al lupo'
1300 ptn
340 op 401
2012
yves neirynck
735 ptn
233 op 255

2018
Lo Squalo fa la Differenza
2307 ptn
136 op 600
2017
Pain d'épice
1612 ptn
369 op 809
2016
Pain d'epice
2464 ptn
334 op 691
2015
Pain d'epice
3328 ptn
384 op 709
2014
Pain d'epice
2558 ptn
47 op 585
2013
Pain d'épice
2993 ptn
124 op 589
2012
Pain d'epice
849 ptn
395 op 420

2017
Imbatidos
3779 ptn
194 op 550
2016
Imbatidos
2718 ptn
53 op 437
2015
Purito and friends
3010 ptn
9 op 492
2014
Imbatidos
3322 ptn
9 op 443
2013
Imbatido
2330 ptn
125 op 403
2012
Ariba
2911 ptn
161 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
407 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 9 - Parijs - Roubaix (07/04/13))
Hoogste totaalscore ooit:
3140 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2021 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
912 ptn
Totaalscore dit seizoen:
912 ptn