Pieter Delaere

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
11
Gemiddelde score dit seizoen:
2212



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
21
Huidige aantal punten:
4373

Palmares

2019
Klokke Roelandts
707 ptn
629 op 656
2018
De petatjesclub
1309 ptn
245 op 715
2016
Team Delaere
2157 ptn
34 op 750
2015
Team Delaere
1730 ptn
146 op 597
2014
Team Pauwels
1668 ptn
235 op 567
2013
Team Delaere
1357 ptn
202 op 449
2012
De Delaeres
1585 ptn
49 op 310

2019
Geef moar schetti Moschetti!
2322 ptn
233 op 655
2018
Salbuta in uw ol
3642 ptn
63 op 596
2017
El Quintiria
3815 ptn
38 op 604
2016
Rie ma tgat toe
2103 ptn
73 op 596
2015
Team Portador
2478 ptn
168 op 507
2014
Team Delaere
4277 ptn
7 op 488
2013
Pieter Delaere
2440 ptn
209 op 401
2012
Pieter Delaere
2997 ptn
20 op 255

2019
Ja lap een sopschete
3609 ptn
85 op 775
2018
Elleboogske legn niemand zegn
2217 ptn
220 op 600
2017
de soupapkes
1064 ptn
565 op 809
2016
Chasse-patate
3796 ptn
5 op 691
2015
Team Delaere
3135 ptn
450 op 709
2014
Team Delaere
659 ptn
489 op 585
2013
Team Patat
0 ptn
564 op 589
2012
Team Delaere
2524 ptn
101 op 420

2017
Team Alabali
3144 ptn
304 op 550
2016
D'r op en d'r over
2083 ptn
195 op 437
2015
Team Delaere
1876 ptn
190 op 492
2014
Big Mig
2492 ptn
115 op 443
2013
Team Petat
2748 ptn
62 op 403
2012
Team Delaere
2635 ptn
205 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
365 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 8 - Gent - Wevelgem)
Hoogste totaalscore ooit:
4373 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3305 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2212 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6638 ptn