Wouter Bossuyt

Al 4 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
0
Gemiddelde score dit seizoen:
1796



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja

Palmares

2022
Kloef’n
1037 ptn
332 op 554
2021
Stamp da virus plat
1401 ptn
200 op 520
2020
Nie Blèiten
493 ptn
341 op 667
2019
Stoempen
1079 ptn
387 op 656
2018
oewie oewie
1453 ptn
124 op 715

2022
Wouter Bossuyt
2555 ptn
236 op 530
2020
Vai! Vai!
1500 ptn
396 op 490
2019
Vai! Vai!
2251 ptn
457 op 655
2018
Sempre Vincere
2588 ptn
402 op 596

2020
à la Roulette Russe
2326 ptn
240 op 522
2019
En Avant!
3845 ptn
16 op 775
2018
Transpirer pour vaincre
2209 ptn
270 op 600

Stats

Hoogste ritscore ooit:
440 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 5 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
3845 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3260 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1796 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3592 ptn