Edit Tordai

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
6
Gemiddelde score dit seizoen:
2779



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Squadra Veloce
2725 ptn
21 op 655
2018
Squadra Mozzafiato
4265 ptn
12 op 596
2017
Locomotiva Veloce
1685 ptn
582 op 604
2016
Velocità massima al traguardo
1674 ptn
279 op 596
2014
Feketefehér
3600 ptn
84 op 488

2019
Ploeg zonder naam
2834 ptn
473 op 775
2017
Les sprinteurs
1645 ptn
355 op 809
2016
RiaRiaHungaria
2747 ptn
219 op 691
2015
Feketefehér
1697 ptn
666 op 709

2017
Edit Tordai
1885 ptn
469 op 550
2016
Mørkhøj
1490 ptn
344 op 437

Stats

Hoogste ritscore ooit:
344 ptn (Giro d'Italia 2019 - Rit 2 - BOLOGNA - FUCECCHIO)
Hoogste totaalscore ooit:
4265 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2355 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2779 ptn
Totaalscore dit seizoen:
5559 ptn