Anthony Vandenbroucke

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
12
Gemiddelde score dit seizoen:
2339



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
35
Huidige aantal punten:
0

Palmares

2019
Team Hobbits
1091 ptn
378 op 656
2018
Team Hobbits
1174 ptn
371 op 715
2016
De preutestampers
1846 ptn
171 op 750
2015
De preutestampers classics
1418 ptn
359 op 597

2019
Team Hobbits
3329 ptn
67 op 655
2018
Team hobbits
3403 ptn
60 op 596
2017
Il vincitori
2580 ptn
478 op 604
2016
Il vincitori
1893 ptn
153 op 596
2015
Squadra preutestampers
1779 ptn
370 op 507
2014
De preutestampers
3098 ptn
196 op 488

2019
Team Hobbits
2598 ptn
556 op 775
2018
Team Hobbits
1598 ptn
391 op 600
2017
Team Hobbits
2109 ptn
154 op 809
2016
Team Santana
2185 ptn
459 op 691
2015
Les puncheurs
4259 ptn
70 op 709
2014
De preutestampers
1705 ptn
196 op 585

2017
Team Hobbits
2437 ptn
404 op 550
2016
Team Chaconta
1869 ptn
258 op 437
2015
Los pegadores
1246 ptn
357 op 492
2014
Los preutestamperos
2222 ptn
183 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
424 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 2 - Kuurne - Brussel - Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
3403 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2722 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2339 ptn
Totaalscore dit seizoen:
7018 ptn