Jose Boudry

Al 10 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
2
Gemiddelde score dit seizoen:
1745



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
316
Huidige aantal punten:
3319

Palmares

2021
De Sefa's
1283 ptn
314 op 520
2020
De sefa's
595 ptn
161 op 667
2019
De Sefa's
1014 ptn
454 op 656
2018
De Sefa's
1217 ptn
322 op 715
2012
de sefa's
1038 ptn
223 op 310

2021
De Sefa's
1584 ptn
588 op 603
2020
De Sefa's
1126 ptn
464 op 490
2019
De Sefa's
154 ptn
653 op 655
2018
De Sefa's
2876 ptn
497 op 596
2012
de sefa's
-86 ptn
251 op 255

2021
De Sefa's
2369 ptn
445 op 654
2020
De Sefa's
2423 ptn
217 op 522
2019
De Sefa's
2554 ptn
578 op 775
2018
De Sefa's
1784 ptn
569 op 600

Stats

Hoogste ritscore ooit:
355 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 5 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
3319 ptn (La Vuelta 2021)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2708 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1745 ptn
Totaalscore dit seizoen:
5236 ptn