Levi Lambrecht

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
10
Gemiddelde score dit seizoen:
1171



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
288
Huidige aantal punten:
3461

Palmares

2019
Naam zonder ploeg
1240 ptn
240 op 656
2018
Naam zonder ploeg
1013 ptn
533 op 715
2016
Levi Lambrecht
1801 ptn
203 op 750
2015
joraniseentoffeknul
1678 ptn
188 op 597
2014
Team Dreamteam
0 ptn
560 op 567

2019
Amai wa een ploegske
2275 ptn
347 op 655
2018
Gran Giro del Levi
2368 ptn
473 op 596
2017
winnaar vuelta 2014
3164 ptn
259 op 604
2016
winnaar vuelta 2014
1984 ptn
120 op 596
2014
Joran is een toffe knul
3157 ptn
182 op 488

2018
Yves lampaert
1732 ptn
463 op 600
2016
♚ vuelta 2014 ♚
2435 ptn
349 op 691
2014
Joraniseentoffeknul
2130 ptn
96 op 585

2015
de armada(winnaar vuelta 2014)
1704 ptn
240 op 492
2014
joraniseentoffeknul
4063 ptn
1 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
353 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 9 - Ronde van Vlaanderen )
Hoogste totaalscore ooit:
3461 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2614 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1171 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3515 ptn