wouter Verschaeve

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
4
Gemiddelde score dit seizoen:
2221



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Blomnov
1493 ptn
72 op 656
2018
blomnov.be
1204 ptn
330 op 715
2016
blomnov
1320 ptn
559 op 750
2015
blomnov
1982 ptn
38 op 597
2014
blomnov3
1604 ptn
282 op 567

2019
blomnovelli
2950 ptn
221 op 655
2018
blomnov
2933 ptn
477 op 596
2017
Milsani
3318 ptn
202 op 604
2015
blomnov
3705 ptn
10 op 507
2014
wouter Verschaeve
2164 ptn
407 op 488
2013
blomnof
3428 ptn
53 op 401

2018
blomnov
2880 ptn
193 op 600
2017
fkablomnov
1359 ptn
478 op 809
2016
Fkablomnov
3776 ptn
7 op 691
2015
blomnov
2757 ptn
533 op 709
2014
Blomnov
302 ptn
550 op 585
2013
blomnov2
3130 ptn
88 op 589

2017
wouter Verschaeve
4327 ptn
102 op 550
2016
fkablnomnov
1072 ptn
414 op 437
2015
Blomnov sin Spanjolen
992 ptn
424 op 492
2014
blomnovrevancheert
2596 ptn
77 op 443
2013
wouter Verschaeve
1540 ptn
286 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
337 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 7 - Gent - Wevelgem (30/03))
Hoogste totaalscore ooit:
2950 ptn (Giro d'Italia 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2374 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2221 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4443 ptn