Nicky Van Thuyne

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
11
Gemiddelde score dit seizoen:
2091



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
275
Huidige aantal punten:
3483

Palmares

2019
Zwabberdabber
1040 ptn
435 op 656
2018
Zwabzwab
1336 ptn
222 op 715
2016
zwabbeldie
1843 ptn
172 op 750
2015
fuck it zwabbelflap
1043 ptn
528 op 597
2014
zwabbelflap strikes again
1689 ptn
221 op 567
2013
zwabbelflap the revenge
685 ptn
408 op 449

2019
Ploeg zonder naam
1977 ptn
486 op 655
2018
zwabflap
2680 ptn
432 op 596
2014
Zabzab the return
2150 ptn
408 op 488
2013
zwabbelflap the revenge
872 ptn
366 op 401

2019
ploeg zonder ambitie
3258 ptn
267 op 775
2018
zwabberdabber
1681 ptn
560 op 600
2015
Zwabberflapsel
1944 ptn
648 op 709
2014
zwabbelfail
1581 ptn
231 op 585
2013
Here is zwabbeflap
2647 ptn
237 op 589
2012
Zwabbelflap
1724 ptn
281 op 420

2015
owboy
1183 ptn
372 op 492
2014
zwabbelfail
1690 ptn
348 op 443
2013
here we go again
2877 ptn
43 op 403
2012
Drunken Zwabbelflap
2488 ptn
233 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
340 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
3483 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2771 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2091 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6275 ptn