Kevin Bostoen

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
17
Gemiddelde score dit seizoen:
1478



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
513
Huidige aantal punten:
954

Palmares

2016
Kevin Bostoen
1696 ptn
285 op 750
2015
De kasseivreters
1953 ptn
51 op 597
2014
De gouden klassiekers
1653 ptn
249 op 567
2013
Kevin Bostoen
1304 ptn
230 op 449

2018
Op weg naar roze
3075 ptn
504 op 596
2017
Maglia Rosa 2017
2744 ptn
433 op 604
2016
Kevin Bostoen
2888 ptn
1 op 596
2015
De Giro wordt moeilijk
2653 ptn
126 op 507
2014
Girogeiten
2803 ptn
275 op 488
2013
Kevin Bostoen
2834 ptn
138 op 401
2012
Team Bostie
1231 ptn
222 op 255

2018
Bostie for yellow
1404 ptn
557 op 600
2017
Kevin Bostoen
1821 ptn
265 op 809
2016
De gele droom
2581 ptn
279 op 691
2015
De tourwinnaars 2015
3470 ptn
328 op 709
2014
De gele droom
506 ptn
508 op 585
2013
Kevin Bostoen
2891 ptn
167 op 589
2012
Bossie cycling team
859 ptn
394 op 420

2017
Vuelta for the win
3495 ptn
249 op 550
2016
Kevin Bostoen
2109 ptn
185 op 437
2015
Kevin Bostoen
580 ptn
483 op 492
2014
Kevin Bostoen
2013 ptn
261 op 443

Trofeëen

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Stats

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Wachtwoord wijzigen

...binnenkort mogelijk...even geduld :-)