IKE Simoncini

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
19
Gemiddelde score dit seizoen:
2017



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
The Instigator
1233 ptn
247 op 656
2018
The Instigator
1061 ptn
491 op 715
2016
The Instigator
2225 ptn
19 op 750
2015
The Instigator
1984 ptn
34 op 597
2014
The Instigator
1714 ptn
205 op 567
2013
The Instigator
1828 ptn
33 op 449
2012
The Instigator
1715 ptn
18 op 310

2019
The Instigator
2802 ptn
286 op 655
2018
The Instigator
3628 ptn
80 op 596
2017
The Instigator
3363 ptn
180 op 604
2016
The Instigator
1945 ptn
135 op 596
2015
The Instigator
1750 ptn
379 op 507
2014
The Instigator
3044 ptn
207 op 488
2013
The Instigator
2670 ptn
158 op 401
2012
The Instigator
2172 ptn
119 op 255

2018
Ploeg zonder naam
2102 ptn
322 op 600
2017
The Instigator
2660 ptn
45 op 809
2016
IKE Simoncini
2755 ptn
216 op 691
2014
The Instigator
742 ptn
473 op 585
2013
The Instigator
3045 ptn
114 op 589
2012
The Instigator
3190 ptn
17 op 420

2017
The Instigator
3864 ptn
175 op 550
2016
The Instigator
2388 ptn
123 op 437
2014
The Instigator
2258 ptn
171 op 443
2013
The Instigator
2723 ptn
66 op 403
2012
The Instigator
3510 ptn
100 op 311
2011
The Instigator
2098 ptn
35 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
406 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
3628 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1953 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2017 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4035 ptn