Thomas Wieme

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
11
Gemiddelde score dit seizoen:
1926



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
55
Huidige aantal punten:
2951

Palmares

2018
Team Salbutamol
1613 ptn
40 op 715
2016
Sans D'Artagnan
1929 ptn
125 op 750
2015
De duif van San Marco!
2095 ptn
16 op 597
2014
Chasse Patate
1683 ptn
224 op 567
2013
Chasse patate
1731 ptn
57 op 449

2018
Team Salbutamol
3225 ptn
480 op 596
2017
Il Presidente
3196 ptn
249 op 604
2016
Corriere della Siera
1802 ptn
206 op 596
2015
Il migliore vincerà
1744 ptn
382 op 507
2014
Groene mannekes!
2882 ptn
249 op 488
2013
Groene Mannekes
2513 ptn
191 op 401
2012
Groene Mannekes
2591 ptn
54 op 255

2018
Team Salbutamol
2600 ptn
128 op 600
2017
Team Goedstraat 2017
1973 ptn
205 op 809
2016
Wada
2758 ptn
213 op 691
2015
Groene mannekes
4335 ptn
45 op 709
2014
Groene Mannekes v2014
1683 ptn
202 op 585
2013
Vive le centième
3283 ptn
57 op 589
2012
Groene Mannekes
2502 ptn
106 op 420
2011
Groene Mannekes
2441 ptn
47 op 402

2017
Let's get spanish!
5030 ptn
9 op 550
2016
Groene Mannekes
2236 ptn
155 op 437
2015
MaGic Pas
2120 ptn
116 op 492
2014
Vuelta 2014
2545 ptn
94 op 443
2013
Vuelta a España
2130 ptn
167 op 403
2012
Groene Mannekes
4315 ptn
19 op 311
2011
Groene Mannekes
1926 ptn
50 op 224

Trofeëen

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Stats

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Wachtwoord wijzigen

...binnenkort mogelijk...even geduld :-)