Chris Jansen

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
22
Gemiddelde score dit seizoen:
1543



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
42
Huidige aantal punten:
3027

Palmares

2018
Jansen Cycling
1026 ptn
520 op 715
2016
Chris Jansen
2099 ptn
50 op 750
2015
Jansen Cycling
939 ptn
552 op 597
2014
Chrissy1979
1201 ptn
482 op 567
2013
Chrissy1979
1037 ptn
330 op 449
2012
chrissy1979
1567 ptn
56 op 310

2018
Jansen Cycling
3114 ptn
120 op 596
2017
Jansen Cycling
2022 ptn
564 op 604
2016
Chrissy1979
2371 ptn
22 op 596
2015
Jansen Cycling
2578 ptn
145 op 507
2014
Chris1979
2193 ptn
402 op 488
2013
Chrissy1979
3232 ptn
84 op 401
2012
Chrissy1979
2138 ptn
124 op 255
2011
De Snelle Gans
3674 ptn
44 op 160

2018
Jansen Cycling
1562 ptn
372 op 600
2017
Jansen Cycling
1710 ptn
317 op 809
2016
Jansen Cycling
3815 ptn
4 op 691
2015
Jansen Cycling
4317 ptn
51 op 709
2014
Chrissy1979
1713 ptn
192 op 585
2011
De snelle gans
2428 ptn
48 op 402

2017
Jansen Cycling
4581 ptn
59 op 550
2016
Jansen Cycling
2512 ptn
86 op 437
2015
Jansen Cycling
716 ptn
465 op 492
2014
Chris1979
2057 ptn
243 op 443
2013
chrissy1979
2040 ptn
181 op 403
2012
Chrissy1979
2730 ptn
189 op 311
2011
Chrissy1979
1332 ptn
133 op 224

Trofeëen

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Stats

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Wachtwoord wijzigen

...binnenkort mogelijk...even geduld :-)