Chris Vynckier

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
23
Gemiddelde score dit seizoen:
2255



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
vdbforever
1241 ptn
239 op 656
2018
vdbforever
1250 ptn
291 op 715
2016
blauwe tornados
1179 ptn
635 op 750
2015
vdbforever
1306 ptn
427 op 597
2014
vdbforever
2165 ptn
4 op 567
2013
vdbforever
1729 ptn
59 op 449
2012
vdbforever
1333 ptn
131 op 310

2019
VDBforever
3269 ptn
254 op 775
2018
VDBforever
3175 ptn
59 op 600
2017
vdbforever
1547 ptn
396 op 809
2016
vdbforever
3077 ptn
124 op 691
2015
vdbforever
1820 ptn
655 op 709
2014
vdbforever
1364 ptn
294 op 585
2013
Chris Vynckier
2087 ptn
406 op 589
2012
vdbforever
2980 ptn
35 op 420
2011
vdbforever
2409 ptn
51 op 402

2017
blauwe tornados
3467 ptn
258 op 550
2015
vdbforever
630 ptn
478 op 492

Stats

Hoogste ritscore ooit:
355 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 5 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
3269 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1519 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2255 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4510 ptn