gilles de sutter

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
23
Gemiddelde score dit seizoen:
2666



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
143
Huidige aantal punten:
3784

Palmares

2019
Ploeg vo die vlaamse bulten
1361 ptn
151 op 656
2018
sire, zijn er nog belgen
748 ptn
672 op 715
2016
voorjaarsploegstje
1590 ptn
386 op 750
2015
gilles de sutter
1667 ptn
197 op 597
2014
startlijsters
1523 ptn
341 op 567
2013
ploeg voor de kermiskoersen
1851 ptn
24 op 449
2012
gilles de sutter
1031 ptn
226 op 310

2019
Ploeg zonder naam
3343 ptn
178 op 655
2018
Ploeg zonder naam
2996 ptn
267 op 596
2017
gilles de sutter
3338 ptn
193 op 604
2016
vo de vlugge
2158 ptn
60 op 596
2015
gironde
2265 ptn
231 op 507
2014
stelviorijders
3994 ptn
27 op 488
2013
stelviorijders
4035 ptn
8 op 401
2012
gilles de sutter
3284 ptn
4 op 255
2011
platten tuub in den giro
805 ptn
144 op 160

2019
gitourvu
3294 ptn
237 op 775
2018
minute made
1443 ptn
482 op 600
2017
tour de france ploeg
1833 ptn
257 op 809
2016
gilles de sutter
2743 ptn
221 op 691
2015
gilles de sutter
4088 ptn
126 op 709
2014
in de rapte
1727 ptn
186 op 585
2013
double or nothing
2285 ptn
352 op 589
2012
flauwe bocht naar links
2782 ptn
61 op 420
2011
platten tuub in den tour
386 ptn
369 op 402

2017
velo
4039 ptn
148 op 550
2016
gilles de sutter
1769 ptn
286 op 437
2015
gilles de sutter
2551 ptn
39 op 492
2014
ploeg
2547 ptn
93 op 443
2013
Vuelta 2013
2004 ptn
190 op 403
2012
Laatste kilometer
2346 ptn
254 op 311
2011
platten tuub in de vuelta
541 ptn
208 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
454 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 2 - Kuurne - Brussel - Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
3784 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3218 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2666 ptn
Totaalscore dit seizoen:
7998 ptn