Simon Van Hauwermeiren

Al 4 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
7
Gemiddelde score dit seizoen:
1278



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
322
Huidige aantal punten:
903

Palmares

2019
Simao Ventolin cycling team
1278 ptn
213 op 656
2018
Simao Ventolin cycling eam
1299 ptn
253 op 715
2016
Simao Bahlzacar Cycling Team
2009 ptn
79 op 750
2015
Simon Van Hauwermeiren
1640 ptn
221 op 597

2018
Simao Ventolin Cycling Team
3150 ptn
273 op 596
2017
Simao VivaxAssist Cycling Team
3064 ptn
307 op 604

2018
Simao Bahlzacar Ventolin Team
2792 ptn
106 op 600
2017
Simon Van Hauwermeiren
1288 ptn
507 op 809
2016
Simao
3205 ptn
95 op 691
2015
Simon Van Hauwermeiren
3671 ptn
260 op 709

2017
Simao Vivax Assist CyclingTeam
3621 ptn
226 op 550
2016
Simao Cycling Team
2410 ptn
117 op 437
2015
Simao
3057 ptn
6 op 492

Stats

Hoogste ritscore ooit:
342 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 1 - Omloop het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
3150 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2044 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1278 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1278 ptn