Yvan Van wassenhove

Al 4 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
4
Gemiddelde score dit seizoen:
1516



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
kasseiduivels
1529 ptn
58 op 656
2018
Duchennestampers
1490 ptn
99 op 715
2016
duchennestampers
2020 ptn
75 op 750
2015
Duchenneflandriens
1598 ptn
249 op 597

2019
Bluvenstampen2.19
1503 ptn
620 op 655
2018
stelviokillers
2232 ptn
304 op 596

2018
Devlassers
1868 ptn
352 op 600
2016
ClimbingtheGalibierers
3053 ptn
131 op 691
2015
Duchennestampers
3209 ptn
418 op 709

Stats

Hoogste ritscore ooit:
388 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 5 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
2232 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1426 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1516 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3032 ptn