Thomas Smits

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
22
Gemiddelde score dit seizoen:
1350



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
352
Huidige aantal punten:
1021

Palmares

2019
De Leeglopers
1033 ptn
440 op 656
2018
De leeglopers
787 ptn
659 op 715
2016
De Leeglopers
1292 ptn
579 op 750
2015
De Leeglopers
1920 ptn
62 op 597

2019
De leeglopers
1668 ptn
606 op 655
2018
De leeglopers
2826 ptn
232 op 596
2017
De leeglopers
2998 ptn
335 op 604
2016
De leeglopers
1333 ptn
451 op 596
2015
De Leeglopers
2439 ptn
179 op 507

2018
De Leeglopers
2056 ptn
418 op 600
2017
De leeglopers!
1808 ptn
273 op 809
2016
De leeglopers
2753 ptn
218 op 691
2015
De leeglopers
4084 ptn
128 op 709
2014
De leeglopers!
1191 ptn
354 op 585

2017
De leeglopers
2955 ptn
325 op 550
2016
De Leeglopers
1599 ptn
323 op 437
2015
De Leeglopers!
1399 ptn
328 op 492
2014
De Leeglopers
1981 ptn
275 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
335 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 1 - Omloop het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
2826 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1957 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1350 ptn
Totaalscore dit seizoen:
2701 ptn