Sandra Detremmerie

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
11
Gemiddelde score dit seizoen:
1377



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
287
Huidige aantal punten:
1098

Palmares

2019
FuriousFedjaken
860 ptn
562 op 656
2018
Wielerclub 'Fedja'
1024 ptn
521 op 715
2016
De Gouden Pedalen
2073 ptn
59 op 750
2015
Baloe
1287 ptn
437 op 597

2019
de octopuskes
1894 ptn
514 op 655
2018
GiFEDJAToVu
2490 ptn
237 op 596
2017
sulla buona fortuna
3035 ptn
321 op 604
2016
Fromaluki
2047 ptn
96 op 596
2015
The Shaunikes
3209 ptn
40 op 507

2018
Fedja Vélo
1863 ptn
278 op 600
2017
Congé Volonté!
2717 ptn
37 op 809
2016
Louise I Love You
2263 ptn
419 op 691
2015
De Tiamokes
2354 ptn
607 op 709
2014
De Fretsels
399 ptn
531 op 585

2017
Mis queridos
4128 ptn
131 op 550
2016
Mi victoria de Consentidos
1875 ptn
253 op 437
2015
GoForutEspagnol
2653 ptn
26 op 492
2014
Fromaluki
2534 ptn
96 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
365 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 8 - Gent - Wevelgem)
Hoogste totaalscore ooit:
2490 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1832 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1377 ptn
Totaalscore dit seizoen:
2754 ptn