Matthias Feyen

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
6
Gemiddelde score dit seizoen:
932



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
599
Huidige aantal punten:
542

Palmares

2019
Team Feyen
932 ptn
520 op 656
2018
Team Feyen
1353 ptn
211 op 715
2016
Team Feyen
1144 ptn
658 op 750
2015
Team Feyen
1652 ptn
210 op 597
2014
Team Feyen
1578 ptn
311 op 567

2018
Team Feyen
2945 ptn
199 op 596
2017
Team Feyen
3184 ptn
255 op 604
2016
Bunga Bunga
1755 ptn
235 op 596
2015
Team Feyen
764 ptn
490 op 507
2014
Team Feyen
2180 ptn
403 op 488

2018
Team Feyen
1513 ptn
439 op 600
2017
Team Feyen
879 ptn
620 op 809
2016
Team Camembert
3057 ptn
130 op 691
2015
Team Feyen
1604 ptn
670 op 709
2014
Team Feyen
1201 ptn
351 op 585

2017
Siësta na de fiësta
3953 ptn
164 op 550
2016
Team Siësta
1723 ptn
300 op 437
2015
Team Feyen
2051 ptn
133 op 492
2014
Team Feyen
2032 ptn
252 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
341 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 1 - Omloop het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
2945 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1765 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
932 ptn
Totaalscore dit seizoen:
932 ptn