Kevin Minne

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
18
Gemiddelde score dit seizoen:
1616



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
147
Huidige aantal punten:
1241

Palmares

2019
Team MINNE
1644 ptn
16 op 656
2018
Team MINNE
1471 ptn
115 op 715
2016
Kevin Minne
1815 ptn
193 op 750
2015
TEAM Minne
1866 ptn
83 op 597
2014
Kevin Minne
1742 ptn
173 op 567

2019
Team MINNE
1588 ptn
624 op 655
2018
Team spartacus 2018
2989 ptn
64 op 596
2017
Team_Minne
3108 ptn
284 op 604
2016
Team MINNE
2026 ptn
103 op 596
2015
Team MINNE
1555 ptn
419 op 507
2014
koningsblauwepotvisgaatderaan
2522 ptn
339 op 488

2018
Team Minne 2.0
1813 ptn
310 op 600
2017
Team MINNE
2111 ptn
153 op 809
2016
Team Minne
3103 ptn
113 op 691
2014
Revanche Giro
1747 ptn
179 op 585

2017
Team Minne
3376 ptn
268 op 550
2016
Kevin Minne
2172 ptn
170 op 437
2015
AAA_Team Minne
2227 ptn
97 op 492
2014
teamdvuelta
950 ptn
419 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
448 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 5 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
2989 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2062 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1616 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3232 ptn