koen goossens

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
12
Gemiddelde score dit seizoen:
1204



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
diesel
1204 ptn
272 op 656
2018
no sweat no glory
1297 ptn
254 op 715
2016
veloelectro
1158 ptn
649 op 750
2015
sjas patat
1668 ptn
195 op 597
2014
colorier
935 ptn
535 op 567

2017
koen goossens
2559 ptn
482 op 604
2015
de roze trappers
2259 ptn
233 op 507
2014
de roze ridder
2288 ptn
385 op 488

2018
de kwal
2220 ptn
393 op 600
2017
butbook
1659 ptn
345 op 809
2016
koetjesreep
2524 ptn
308 op 691
2015
quickie
3083 ptn
467 op 709
2014
koen goossens
52 ptn
565 op 585

2017
koen goossens
4250 ptn
115 op 550
2015
effe rap
2404 ptn
57 op 492
2014
koen goossens
2872 ptn
36 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
397 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
2436 ptn (La Vuelta 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1154 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1204 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1204 ptn