Kasper Debuysere

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
17
Gemiddelde score dit seizoen:
1986



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
756
Huidige aantal punten:
316

Palmares

2019
L'enfer du Nord
1479 ptn
79 op 656
2018
Cobblestone mayhem
1374 ptn
193 op 715
2016
cobblestone mayhem
1640 ptn
330 op 750
2015
L'enfer du Nord.
1642 ptn
216 op 597
2014
cobblestone mayhem
1354 ptn
430 op 567

2019
Cima Coppi
2493 ptn
246 op 655
2018
Cima Coppi
1868 ptn
440 op 596
2017
Cima Coppi
2729 ptn
439 op 604
2016
Cima Coppi
1311 ptn
461 op 596
2015
Cima Coppi
3342 ptn
27 op 507
2014
squadra grinta
2988 ptn
224 op 488

2017
Baguette
2045 ptn
177 op 809
2016
Baguette
2227 ptn
441 op 691
2015
Jusqu'ici tout va bien.
2944 ptn
500 op 709
2014
Baguette
1147 ptn
369 op 585
2013
kaspertri
564 ptn
545 op 589

2016
hola cebolla
2367 ptn
128 op 437
2015
Hola cebolla
2393 ptn
59 op 492
2014
HOLA CEBOLLA
2384 ptn
140 op 443
2013
Los Pollos Hermanos
2102 ptn
170 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
430 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 1 - Omloop het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
2851 ptn (La Vuelta 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1801 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1986 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3972 ptn